سوریه

الزامات

الزامات
1. درخواست حق اختراع ذیل کنوانسیون پاریس
اسناد لازم
- وکالتنامه وفق تشریفات کنسول¬گری سوریه. فرایندهای تأیید بعدی وکالتنامه در سوریه 1-2 ماه طول می¬کشد.
به عنوان جایگزین، امکان تنظیم وکالتنامه در دفتر ما در لبنان وجود دارد که توسط سفارت لبنان تشریفات کنسولی را برای تنظیم یک وکالتنامه فرعی به دفتر سوریه ما طی می¬کند.
- سند اولویت (نسخه تصدیق¬شده درخواست که اولویت در سوریه مورد درخواست است)، که ظرف (3) ماه از تاریخ ثبت درخواست در سوریه امکان ارائه دارد. 
- مشخصات، ادعاها و چکیده اختراع به انگلیسی یا فرانسوی با ترجمه عربی، که از طریق دفتر ما قابل انجام است. 
- سند انتقال به همراه تأییدات از مخترعان به متقاضی، در صورتی که درخواست اولویت به نام مخترعان ثبت شده است که ظرف (3) ماه از تاریخ ثبت درخواست در سوریه امکان ارائه دارد.
- در مراحل بعدی و برای طی روند در دفتر یادشده، یک نسخه تصدیق¬شده از نامه¬های حق اختراع مربوطه و صادره در کشور متبوع متقاضی یا هر کشور خارجی دیگر مورد نیاز است. 

2. مرحله ملی PCT
امکان ثبت درخواست بین¬المللی PCT در سوریه طی یک دوره 31 ماهه وجود دارد.
اسناد لازم:
- وکالتنامه وفق تشریفات کنسول¬گری سوریه. فرایندهای تأیید بعدی وکالتنامه در سوریه 2-3 ماه طول می¬کشد.
- یک نسخه از درخواست بین¬المللی PCT (فرم درخواست 101)
- نام WIPO IB سند اولویت (فرم 304)
- یک نسخه از درخواست PCT
- یک نسخه از گزارش جستجو و نظر کتبی ISA
- یک نسخه از گزارش داوری ابتدایی
- مشخصات، ادعاها و چکیده اختراع به انگلیسی یا فرانسوی با ترجمه عربی، که از طریق دفتر ما قابل انجام است.

تذکرات:
- ترکیبات شیمیایی و دارویی عمدتاً طبق قانون سوریه قابلیت ثبت ندارند. البته، این اختراعات در مورد روش آماده¬سازی ثبت می¬شوند که در این حالت عنوان اختراع و ادعاها باید اصلاح که به این صورت نگارش گردند: «روش آماده¬سازی ...»
- اسناد تکمیلی PCT باید توسط مترجم رسمی سوری به عربی ترجمه شوند و در سوریه به تأیید برسند.
- یک مهلت سه ماهه برای پرداخت هزینه¬ها با لحاظ جریمه در نظر گرفته شده است.
- نسخه عربی مشخصات حق اختراع که از (30) صفحه نخست فراتر رود و ادعاهایی که بیش از (10) مورد، هریک برحسب صفحه/ادعا مشمول هزینه اضافه¬اند.
- هزینه¬ها از تاریخ ثبت بین¬المللی تا سال ثبت باید پیرو ثبت درخواست برای درخواست¬های PCT پرداخت شوند. 
- در صورت پذیرش، نخستین چاپ درخواست حق اختراع پذیرفته¬شده برای دریافت اعتراض برای شش ماه به انجام می¬رسد. 
- در صورت اعطاء، انتشار دوم گواهی ثبت حق اختراع و هزینه ثبت مربوطه باید صورت گیرد تا پس از آن گواهی دریافت شود. 
- هزینه¬های سالانه باید از تاریخ ثبت بین¬المللی برای درخواست¬های ذیل PCT و از تاریخ ثبت ملی برای درخواست¬های ذیل کنوانسیون پاریس ایفاد گردد. 
- مدت حق اختراع در سوریه (20) سال از تاریخ ثبت بین¬المللی برای درخواست¬های حق اختراع ذیل PCT و از تاریخ ثبت ملی برای درخواست¬های ثبت ذیل کنوانسیون پاریس است.
- بهره¬برداری از یک حق اختراع اعطایی ظرف 3 سال از تاریخ اعطاء الزامی است. در صورت نبود سرمایه¬گذاری محلی، یک آگهی بهره-برداری اسمی چاپ¬شده در یک روزنامه محلی که از سرمایه¬گذاران بالقوه برای بهره¬برداری از اختراع در کشور دعوت می¬کند برای تحقق این شرط الزامی کافی می¬باشد. 

دفتر مرکزی

AGIP Building104 Mecca Street, Um-Uthaina, Amman, Jordan
صندوق پستی: 921100, Amman 11192, Jordan
تلفن: (00 962-6) 5100 900
ایمیل : agip@agip.com

عضو خبرنامه ما شوید

login