مراکش

الزامات

برای انجام ثبت یک گونه نباتی نزد سرویس کنترل دانه و گیاهان در مراکش، موارد نیز باید ارائه شوند:
- اینکه آیا گونه مربوطه پیش از نزد هیچ مقام مسئول متخصص در این حوزه مورد بررسی قرار گرفته است یا خیر. در صورت مثبت بودن پاسخ به این پرسش، نتایج بررسی باید به سرویس کنترل دانه و گیاهان ارائه شوند و تنها برای این نتایج هزینه¬ای دریافت می-شود.
- فرم¬های A، B و C به فرانسوی باید توسط تولیدکننده پر شوند. برخی قسمت¬ها نیز توسط نهاد مربوطه تکمیل می¬شود. فرم¬های باید مهر و امضاء شوند.
توجه داشته باشید که فرم B به گونه نباتی بستگی دارد که باید تحت حمایت قرار گیرد. به همین ترتیب، فرم مرتبط پیرو دریافت دستورالعمل راجع به گونه مورد حمایت ارائه می¬شود.
- یک وکالتنامه امضاءشده 
- توجه داشته باشید که سند اولویت تصدیق¬شده (در صورت ادعای اولویت) و نیز سند انتقال اولویت امضاءشده توسط تولیدکننده که حاکی از واگذاری موضوع درخواست به مالک فعلی است به همراه اصل وکالتنامه مهر و امضاءشده به نام متقاضی مورد نیاز است. 

دفتر مرکزی

AGIP Building104 Mecca Street, Um-Uthaina, Amman, Jordan
صندوق پستی: 921100, Amman 11192, Jordan
تلفن: (00 962-6) 5100 900
ایمیل : agip@agip.com

عضو خبرنامه ما شوید

login